Software

Van Hulten Software biedt passende softwareoplossingen

We zijn gespecialiseerd in software voor:

Uw bedrijf is anders dan dat van uw concurrent. Misschien kunt u een tijdje uit de voeten met standaard softwareoplossingen, maar de kans is groot, dat u zoekt naar een andere manier om uw bedrijf te runnen. Om uw bedrijfsprocessen aan te sturen en inzichtelijk te maken, ontwikkelen wij software die doet wat software moet doen. Onze specialisaties zijn programma’s voor:

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software in Microsoft omgevingen en maken daarvoor gebruik van de volgende technieken:

Onze werkwijze:

1.
Een idee

Vaak ontstaat dit vanuit een probleem dat u ervaart. Gebruikt u bijvoorbeeld standaard software? Dan is er een grote kans dat deze software niet aansluit op uw wensen en eisen

2.
Een plan

Samen met u maken we een plan naar aanleiding van deze wensen en eisen, waar wordt de software voor gebruikt en hoe moet het programma eruit zien? We denken hier graag met u mee

3.
Een oplossing

Wij verwezenlijken uw idee naar een werkelijk product. Zo heeft u een softwareoplossing die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie.

Projecten

Maak bedrijfsprocessen inzichtelijker.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?