OPS

Order en Planning Systeem (OPS)

OPS Projectadministratie

Wilt u graag de productiviteit binnen uw organisatie verhogen en ervoor zorgen dat uw medewerkers sneller, effectiever en efficiënter samenwerken? OPS projectadministratie maakt dit mogelijk. Met OPS heeft u inzicht in uw complete projectadministratie, waar en wanneer u maar wilt. Wij staan voor leveren van goede diensten tegen een goede kwaliteit prijsverhouding. Daarbij zit u niet vast aan dure consultants.

Belangrijke functionaliteiten van OPS zijn onder andere:

Order administratie

Met OPS projectadministratie geeft u elk project een uniek nummer en schrijven medewerkers alle inspanningsuren en materialen aan de verschillende projectnummers toe. Per projectnummer kunt u inzien wat er gebeurd en geleverd is.

Facturatie

Facturatie kan tijdrovend zijn. Met OPS kunt u eenvoudig uren, materialen en contracten factureren. U blijft zelf de baas over welke facturen verstuurd mogen worden.

Tijdregistratie & uren boeken

Het registreren van bestede uren is van groot belang voor uw organisatie. In OPS is urenregistratie een krachtige module die u veel tijd kan besparen. Als internetapplicatie is OPS altijd en overal te gebruiken. Daardoor kunnen uw medewerkers ook bij de klant of thuis hun uren invullen. De centrale urenregistratie zorgt ervoor dat alle medewerkers eenvoudig de gewerkte uren kunnen registreren per project. Ook is het mogelijk om vrije dagen te registreren, waardoor het u een hoop rekenwerk bespaart.

Door de interfacing met een administratiepakket zoals VHAS hoeven facturen niet overgetypt te worden, maar verschijnen automatisch in VHAS.

Inkoop en artikelbeheer

Met OPS kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van alle producten en of deze besteld, binnen of geleverd zijn bij een klant. Zo houdt u de inkomende en uitgaande goederen in de gaten.

Alle modules van OPS projectadministratie zijn ook af te nemen als losse modules, dus wilt u enkel in en uit kunnen klokken en dit digitaal door willen geven aan uw salarismedewerker, dan is dit mogelijk.

Heeft u vragen over OPS of bent u benieuwd wat OPS voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij vertellen u graag meer.