Wereld Backup Dag 2024

31 maart 2024 is het Wereld Backup Dag.

Een mooi moment om hier even bij stil te staan.

Gegevens zijn belangrijk voor je bedrijf. Maar wat heb je eigenlijk geregeld mocht er iets met deze gegevens gebeuren waardoor jij en je medewerkers er niet meer bij kunnen? Dit kan per ongeluk gebeuren (een medewerker die iets wist), maar helaas gebeurt dit ook vaak opzettelijk (denk aan cybercriminelen).

Veel bedrijven hebben een Online backup voor hun server en/of workstations. Maar wist je dat Microsoft 365 standaard niet geback-upt wordt? Dat wil dus zeggen dat er niet standaard een backup gemaakt wordt van de e-mail, OneDrive en SharePoint. SharePoint heeft wel een beperkte prullenbak, maar data ouder dan 30 dagen verdwijnt uit deze prullenbak.
Vanuit Microsoft wordt ook geadviseerd een third-party backup oplossing te gebruiken.

Uiteraard kan ook voor Microsoft 365 een backup worden ingesteld. Dit is al mogelijk vanaf € 4,20 per gebruiker (per maand).

Momenteel hebben wij een speciale actie, waarbij we voor nieuwe klanten voor Online backup voor Microsoft 365 de eerste 3 maanden gratis aan kunnen bieden!

Let op, deze actie loopt tot 1 mei 2024.
Mail of bel ons hierover op helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059.

*Deze actie is alleen geldig voor klanten welke nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van Online-backup voor Microsoft 365