Nieuwsbrief September 2022

GLASVEZEL IN GEMEENTE HEUSDEN

Het zal u niet ontgaan zijn: KPN is momenteel hard aan het werk om de gemeente Heusden te voorzien van glasvezel. Met deze glasvezel kan tegen scherpe tarieven een snelle en stabiele internetverbinding gerealiseerd worden.

Is de glasvezel al aanwezig bij u thuis of op kantoor? Dan maken wij graag een offerte voor u. Neem zeker even contact met ons op via helpdesk@van-hulten.com of telefonisch via 0416 322059, om de opties te bespreken

Ook een eventuele overstap naar internet via Van Hulten Automatisering kunnen we voor u regelen. De voordelen hiervan zijn dat u al uw diensten overzichtelijk op één maandelijkse factuur heeft plus u heeft geen provider rompslomp omdat u contact heeft met Van Hulten Automatisering.

WACHTWOORDEN


De zomer is weer voorbij en iedereen is weer back-to-business. Een mooi moment om stil te staan bij uw wachtwoorden. Wachtwoorden zijn heel belangrijk maar vormen ook een risico. Immers als een kwaadwillende uw wachtwoord heeft, heeft deze toegang tot uw gegevens. Door zwakke wachtwoorden te gebruiken zijn uw accounts gevoelig voor cyberbedreigingen, met alle risico’s van dien.

Wat kunt u zelf doen:
 • gebruik een sterk, uniek wachtwoord voor ieder account
 • maak lange wachtwoorden (het liefst een wachtzin), en gebruik hoofdletters, cijfers en speciale tekens
 • gebruik geen gegevens die makkelijk online (bijvoorbeeld via Social Media) te vinden zijn. Dus niet (delen van) uw naam/naam van uw kinderen/partner/huisdier of geboortedata. 
 • stel, waar mogelijk, 2-factor authenticatie in
 • ga niet voor de makkelijke weg. Als het wachtwoord voor u makkelijk is (omdat u het vaker gebruikt of omdat het lekker kort is), is het dat voor een hacker waarschijnlijk ook. 
Onderstaande overzicht (bron: Hive Systems) laat zien hoe lang een hacker nodig heeft om een wachtwoord te kraken:
Communiceer dit zeker ook naar uw medewerkers en collega’s!
Wij, als uw IT-partner, nemen een goed wachtwoord beleid erg serieus, maar zien helaas vaak de problemen voorbij komen als een klant gehackt wordt. Dit kost een bedrijf niet alleen veel tijd (en dus geld), maar leidt ook tot imagoschade. Buiten dat kost het handmatig bijhouden, aanmaken en eventueel delen van de wachtwoorden van uw bedrijf veel tijd. Immers ieder account zou eigenlijk zijn eigen, unieke en sterke wachtwoord moeten hebben, wilt u veilig werken.
Het gebruik van een wachtwoordmanager kan u als bedrijf veel bieden. Niet alleen op het gebied van veiligheid, maar denk ook aan de tijdwinst en het voordeel in efficiënter werken.
Wij zijn officieel reseller van de wachtwoordmanager LastPass.


 
Welke voordelen biedt het gebruik van LastPass als wachtwoordmanager:
 • Automatisch invullen en opslaan van wachtwoorden en gebruikersnamen;
 • Overal toegang. LastPass Enterprise werkt als een browserextensie en app voor alle soorten apparaten (desktops, tablets, telefoons, horloges);
 • Genereer sterke wachtwoorden middels de wachtwoordgenerator;
 • Veilig delen van wachtwoorden en aantekeningen binnen uw bedrijf;
 • Één hoofdwachtwoord. U hoeft nog maar 1 wachtwoord te onthouden!
 • 2FA voor extra beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang.
Denkt u dat dit interessant voor uw bedrijf kan zijn? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059.

WIST U DAT?


Wij onze website pas helemaal in een nieuw jasje gestoken hebben? Neem zeker even een kijkje op
www.van-hulten.com

Wij ook mobiele telefonie kunnen leveren? Veel van onze klanten bellen al via onze dienst MobileNL
 
Wij ook internet verbindingen (inclusief glasvezel) kunnen leveren?
Wij ook service overeenkomsten bieden? Uw bedrijf en IT- behoeften zijn anders dan die van een ander bedrijf, we kunnen ook voor uw bedrijf een service overeenkomst op maat bieden. Hiermee houdt u uw kosten voor IT overzichtelijk en voorspelbaar.

Wij partner zijn van PrintControl? 
Wij een erkend leerbedrijf zijn? Regelmatig lopen studenten stage bij ons, een aantal collega’s zijn na hun stage bij ons in dienst gekomen;
Wij officieel sponsor zijn van RKC Waalwijk?
Wij veel zin hebben om snel in ons nieuwe pand te mogen gaan werken? Daarover hieronder meer.
De bouw van ons mooie nieuwe pand aan het Ei in Drunen gaat volgens planning. Inmiddels is het pand ‘dicht’, en vinden de meeste werkzaamheden aan de binnenzijde plaats. Er wordt hard gewerkt aan onze kantoren op de bovenste verdieping, en aan de kantoren/werkplaats en showroom van Van Hulten Zonwering op de begane grond.