Nieuwsbrief Oktober 2022

CYBERSECURITY

Cybersecurity. Een niet meer weg te denken begrip. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Cybersecurity komt neer op het beschermen van computers, servers, netwerken, systemen, (mobiele)apparaten maar ook gegevens tegen schadelijke digitale aanvallen. Dit soort aanvallen kunnen veel (financiële) impact hebben op uw bedrijf. 
 
De volgende 8 basismaatregelen voor een veilige digitale organisatie helpen uw organisatie tegen cyberaanvallen:
 
1.Het installeren van updates
2.Genereren van logbestanden
3.Meervoudige authenticatie (2-stapsverificatie)
4.Het maken en testen van back-ups
5.Het verdelen van je (gasten)netwerk
6.Toegangsbeheer
7.Het versleutelen van opslagmedia met gevoelige bedrijfsinformatie
8.Het controleren en beveiligen van apparaten en diensten die vanaf het internet bereikbaar zijn

Weet u niet zeker hoe dit voor uw organisatie geregeld is, of vind u het lastig om deze maatregelen toe te passen? Graag bekijken we samen uw situatie, en geven advies om uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen tegen cyberaanvallen. Neem zeker even contact met ons op via helpdesk@van-hulten.com of telefonisch via 0416 322059.  

AZURE INFORMATION PROTECTION

Houd gevoelige informatie binnen uw bedrijf
Staat uw wel eens stil bij de hoeveelheid e-mails, bestanden en Teams berichten die op een dag over en weer gaan binnen uw organisatie? Sommige van deze bestanden bevatten ongetwijfeld gevoelige informatie, denk hierbij aan BSN-nummers, adressen, creditcardgegevens en login gegevens. Dit zijn gegevens die u absoluut niet (per-ongeluk) op straat wilt hebben liggen.
 
Met Microsoft Azure Information Protection is het mogelijk om deze e-mails, documenten en berichten te beveiligen. Met de hand of middels regels wordt er op basis van de inhoud een label gehangen aan deze data en kan er voorkomen worden dat deze gegevens met de buitenwereld worden gedeeld, worden gedownload of worden verwijderd.
 
Enkele voordelen van Azure Information Protection zijn:

  1. Voorkomen dat bestanden, mails of chatberichten met labels worden gedeeld met de buitenwereld
  2. Voorkomen dat bestanden met labels worden gedownload of mee worden genomen op bijvoorbeeld een USB-stick
  3. Een watermerk of kop/voettekst toevoegen aan bestanden met labels
  4. Houd bij wat er met documenten met labels wordt gedaan, wanneer documenten worden geopend, verstuurd en door wie
  5. Automatisch versleutelen van e-mails met gevoelige informatie

 Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op gebied van informatiebeveiligingen? Neem dan contact met ons op via de helpdesk of bel naar 0416-322059

VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG

Zoals u hierboven kunt lezen is het installeren van updates heel belangrijk. Wij werken hiervoor met de Remote Management Software NinjaOne. Met deze software kunnen wij op afstand geautomatiseerd allerlei beheer taken op uw netwerk uitvoeren. We kunnen hiermee bijvoorbeeld zien in hoeverre Windows updates zijn geïnstalleerd op werkstations. Dit is al mogelijk vanaf € 6* per apparaat per maand.
Sinds kort bieden wij ook ESET security in combinatie met onze Remote Management Software NinjaOne aan, de 
VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG bundel.
Met deze bundel  worden de krachten van de security oplossingen van ESET en NinjaOne Remote Management Software samengevoegd, en werken u en uw medewerkers zeer veilig. Dit is al mogelijk vanaf € 10*  per apparaat per maand, plus als bijkomend voordeel krijgt u met deze bundel een korting van € 5** op ons standaard uurtarief.

Heeft u hierin interesse of nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via
helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059

* Vanaf prijs. Voor deze dienst werken we met staffelprijzen, prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal apparaten.
**korting op het uurtarief is gekoppeld aan het gebruik van NinjaOne.

MICROSOFT 365

Office wordt Microsoft 365. Het zo bekende Office gaat voortaan Microsoft 365 heten. Deze verandering zal stapsgewijs vanaf november doorgevoerd worden en is vooral gericht op het verduidelijken van de diverse producten die Microsoft aanbiedt. 

Wat verandert er voor u: er zal niets veranderen aan uw bestaande account, profiel of bestanden. Het nieuwe logo, de nieuwe naam en look zullen automatisch in de apps (bijvoorbeeld Outlook, OneDrive, Teams) geüpload worden. U zult de veranderingen dus vanzelf zien, maar u hoeft er niets voor te doen.

NIEUWBOUW UPDATE!

Het aftellen is begonnen, zoals het er nu naar uit ziet verhuizen we begin december naar ons nieuwe pand aan de Christiaan Huygensweg in Drunen. Aan de binnenkant is al veel werk verzet, onze nieuwe kantoren krijgen steeds meer vorm. Hieronder wat foto’s van de voortgang.