Nieuwsbrief Mei 2023

WORLD PASSWORD DAY

Donderdag 4 mei 2023 is het World Password Day. Op deze dag wordt er extra aandacht gegeven aan het belang van veilige wachtwoorden.

Met een sterk en veilig wachtwoord bescherm je je zakelijke en persoonlijke informatie zo goed mogelijk.
Hierbij een paar tips:
• gebruik een sterk, uniek wachtwoord voor ieder account
• maak lange wachtwoorden (het liefst een wachtzin), en gebruik hoofdletters, cijfers en speciale tekens
• gebruik geen gegevens die makkelijk online (bijvoorbeeld via Social Media) te vinden zijn. Dus niet (delen van) je naam/naam van kinderen/partner/huisdier of geboortedata.
• stel, waar mogelijk, 2-factor authenticatie in.
• ga niet voor de makkelijke weg. Als het wachtwoord voor jezelf makkelijk is (omdat je het vaker gebruikt of omdat het lekker kort is), is het dat voor een hacker waarschijnlijk ook.


Onderstaande overzicht (bron: Hive Systems) laat zien hoe lang een hacker nodig heeft om een wachtwoord te kraken:

VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG BUNDEL.

Wij bieden ESET security in combinatie met onze Remote Management Software NinjaOne aan, de 
VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG bundel.

Wij werken met de Remote Management Software NinjaOne. Met deze software kunnen wij op afstand geautomatiseerd allerlei beheer taken op je netwerk uitvoeren. We kunnen hiermee bijvoorbeeld zien in hoeverre Windows updates zijn geïnstalleerd op werkstations. Wij zijn hierdoor in staat om proactief te kunnen handelen, waardoor problemen in de meeste gevallen al voorkomen kunnen worden voordat de gebruiker er last van heeft. Dit resulteert weer in minder downtime voor de gebruiker.

Met de VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG bundel worden de krachten van NinjaOne Remote Management Software en de security oplossingen van ESET samengevoegd, en werken jij en je medewerkers zeer veilig.

Heb je hierin interesse of nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via
helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059

GLASVEZEL

Bedrijven in de gemeente Heusden zal het niet ontgaan zijn, diverse aanbieders (zoals nu ook Glaspoort) zijn bezig met de aanleg van glasvezel. Wist je dat jullie ook via ons een glasvezelverbinding af kunnen nemen? Wij kunnen deze tegen scherpe tarieven leveren, de verbindingen via ons zijn na de eerste contractperiode maandelijks opzegbaar én de facturering en support van deze verbindingen loopt gewoon via Van Hulten.

Dus mocht je interesse hebben in een (supersnelle) glasvezelverbinding, aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen via helpdesk@van-hulten.com of 0416 322059. 

TELEFONIE

Wist je dat wij naast systeembeheer ook diverse diensten kunnen leveren voor uw bedrijf? Zo bent u bijvoorbeeld ook voor vaste en mobiele telefonie bij ons aan het juiste adres. 
Wat zijn hiervan de voordelen::

– Aantrekkelijke tarieven

– Mogelijkheid tot maandelijks contract. 

– Mogelijkheid vast-mobiel integratie bij telefonie

– Geen provider rompslomp, je hebt contact met Van Hulten Automatisering

– Facturering via Van Hulten Automatisering, dus alles overzichtelijk op 1 maandelijkse factuur.

Mocht je hierin interesse hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen. 

PHISHING

Phishing. Iedere dag hoor je hierover wel iets in het nieuws, of van anderen. Misschien voelt het als een ‘ver-van-mijn-bed-show’, maar de kans dat ook jouw bedrijf geraakt wordt is erg groot. In 2020 kreeg 33% van de Nederlanders te maken met phishing (bron: Veilig Online 2021). Cybercriminelen hebben het zeker niet alleen maar voorzien op grote bedrijven, ook mkb’ers zijn steeds vaker doelwit.

De mens is dé zwakke schakel in de algehele digitale veiligheid van ieder bedrijf. Er hoeft immers maar door één persoon op een verkeerd linkje geklikt te worden…. De impact daarvan is vaak groot, en de schade kan in de duizenden euro’s lopen.

Om je hier een beter beeld van te geven, bieden wij je de mogelijkheid om door Van Hulten Automatisering bij jouw bedrijf een phishing test uit te voeren. Hiermee krijg je inzichtelijk hoe het gesteld is met het bewustzijn van je medewerkers (en jezelf natuurlijk) als het gaat om cybercriminaliteit. We kunnen hierin meerdere mogelijkheden aanbieden, toegespitst op jouw bedrijf.

Heb je hierin interesse of nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via
helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059

OPENING NIEUW PAND

Vrijdag 14 april hebben we ons nieuwe pand officieel geopend. We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag, en willen alle aanwezigen en geïnteresseerden heel hartelijk bedanken.