Nieuwsbrief Juli 2023

Nooit meer bestanden kwijt!

Het belang van een goede back-up kan niet genoeg benadrukt worden.
Gegevens zijn belangrijk voor je bedrijf. Maar wat heb je eigenlijk geregeld mocht er iets met deze gegeven gebeuren waardoor jij en je medewerkers er niet meer bij kunnen? Dit kan per ongeluk gebeuren (een medewerker die iets wist), maar helaas gebeurt dit ook vaak opzettelijk (denk aan cybercriminelen). 

Veel bedrijven hebben een Online back-up voor hun server en/of workstations. Maar wist je dat Microsoft 365 standaard niet geback-upt wordt? Dat wil dus zeggen dat er niet standaard een back-up gemaakt wordt van de e-mail, OneDrive en SharePoint. SharePoint heeft wel een beperkte prullenbak, maar data ouder dan 30 dagen verdwijnt uit deze prullenbak. 
Vanuit Microsoft wordt ook geadviseerd een third-party back-up oplossing te gebruiken. 

Uiteraard kan ook voor Microsoft 365 een back-up worden ingesteld.

Momenteel hebben wij een speciale actie, waarbij we voor nieuwe klanten voor Online back-up voor Microsoft 365 de eerste 3 maanden gratis aan kunnen bieden!
Mail of bel ons hierover op helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059. 

Wist je dat wij ook service overeenkomsten bieden? Jouw bedrijf en IT-behoeften zijn anders dan die van een ander bedrijf. Met een service overeenkomst kunnen wij onze diensten op maat aanbieden. Hiermee zijn je kosten voor systeembeheer overzichtelijk en voorspelbaar.

Tijd om jouw bedrijf nóg veiliger te maken

Wij werken met de Remote Management Software NinjaOne. Met deze software kunnen wij op afstand geautomatiseerd allerlei beheertaken op je netwerk uitvoeren. We kunnen hiermee bijvoorbeeld zien in hoeverre Windows updates zijn geïnstalleerd op werkstations. Wij zijn hierdoor in staat om proactief te kunnen handelen, waardoor problemen in de meeste gevallen al voorkomen kunnen worden voordat de gebruiker er last van heeft.

Met de VAN HULTEN DIGITAAL VEILIG bundel worden de krachten van NinjaOne Remote Management Software en de security oplossingen van ESET samengevoegd, en werken jij en je medewerkers zeer veilig.

Heb je hierin interesse of nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via
helpdesk@van-hulten.com of 0416-322059

De vakantie periode staat voor de deur!
Wist je dat onze helpdesk ook tijdens de vakantie periode gewoon bereikbaar is voor technische ondersteuning? 
Bel ons op 0416-322059 of stuur een mailtje naar helpdesk@van-hulten.com

Vrijdag 28 juli 2023 is het SysAdmin Day. Deze dag is in het leven geroepen om even stil te staan bij het werk van systeembeheerders. Als systeembeheerder probeer je het werken van je klanten op IT gebied zo soepel mogelijk te laten verlopen, en ervoor te zorgen dat ze dit op een digitaal veilige manier kunnen doen. Op deze dag, die jaarlijks gevierd wordt, worden zij (wij dus) even extra in het zonnetje gezet!