Glasvezel van DELTA Netwerk komt naar Heusden!

De afgelopen drie maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in de gemeente Heusden. Het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Daardoor profiteert iedereen op de volgende bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van zakelijk glasvezelinternet:

Bedrijvenpark Groenewoud
Bedrijvenpark Heesbeen
Industriepark Vliedberg
Bedrijvenpark Metal Valley
Bedrijvenpark Nieuwkuijk-Vlijmen

Samenwerking 

Dankzij het enthousiasme van de ondernemers, bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Aanleg
De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen worden binnenkort opgestart. Alle betrokken partijen ontvangen binnenkort meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer informatie
Ondernemers en bedrijven die zich alsnog willen aanmelden kunnen dat doen via een van de telecomaanbieders, kijk hiervoor op deltanetwerk.nl/zakelijk en doe de postcodecheck. Hier is ook meer informatie te vinden over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen van de gemeente Heusden.