Automatisering

Van Hulten Automatisering is uw betrouwbare partner voor o.a. systeembeheer, telefonie en clouddiensten

Wij bieden de volgende diensten aan:

Systeembeheer

We verzorgen het netwerk, werkplekken en servers. Met Van Hulten Automatisering blijft uw ICT-infrastructuur (servers, computers, laptops etc.) te allen tijde up-to-date. Systemen moeten namelijk met regelmaat gecontroleerd en geüpdate worden. Wanneer dit word genegeerd loopt u op belangrijke momenten tegen vervelende problemen aan. Wij beheren servers en werkplekken voor het MKB en nemen de volledige zorg voor de ICT-omgeving uit handen.

 

Ontzorgt worden?

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen

Remote management

Met Remote Management kunnen wij in een oogopslag zien in hoeverre Windows Updates zijn geïnstalleerd, maar ook welke updates van vele andere pakketten zijn geïnstalleerd op de werkstations. Het installeren van deze updates is van groot belang om de ICT-omgeving van een bedrijf veilig te houden. Zonder remote management is er geen mogelijkheid om dit te monitoren, updates staan wel automatisch aan, maar we zien niet of dat deze succesvol geïnstalleerd zijn en of dat er gebruikers zijn die deze updates keer op keer uitstellen. 

Het merendeel van alle aanvallen met ransomware en virussen komen het bedrijfsnetwerk binnen doordat de computers niet up-to-date beveiligd zijn. 

Ook standaard beheertaken wordt door de RMM-software automatisch uitgevoerd. Hiermee kunnen we proactief handelen en problemen constateren, voordat de gebruiker deze opmerkt en er problemen van ondervindt. Bijvoorbeeld als een harddisk van een PC te weinig vrije ruimte heeft dan worden geheel geautomatiseerd de temp-folder en prullenbak geleegd. Hierdoor kan de gebruiker van de desbetreffende PC gewoon doorwerken en is er geen downtime. 

Per saldo zal de gebruiker dus productiever kunnen zijn, doordat storingen voorkomen kunnen worden en op het moment dat deze optreden, kunnen we sneller actie ondernemen.  

Tevens zal het een stap voorwaarts betekenen van de algehele beveiliging van het netwerk.  

 

Klaar om uw onderhoud uit handen te geven?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Internet en Telefonie

Al meer dan 10 jaar zijn wij aanbieder in vaste- en mobiele telefonie voor de zakelijke markt.
Want of het nu gaat om traditionele vaste telefonie, mobiel onbeperkt bellen of afrekenen per gesprekstik: wij zijn van alle markten thuis en staan u met raad en daad bij.
Of een telefooncentrale "in de cloud" of op locatie de beste optie is hangt van veel factoren af.

We bespreken deze graag met u. Vaste telefonie op uw mobiele telefoon? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Alle telefoniediensten komen overzichtelijk op één factuur.

 

Overal bereikbaar zijn voor een scherpe prijs?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Online backup

Omdat het fijn is om ’s nachts niet wakker te liggen over de actuele backups van al uw kostbare bestanden, bieden wij u een veilige manier van backuppen aan. Uw data wordt versleuteld ‘buiten de deur’ opgeslagen en is in geval van nood snel benaderbaar. De backups worden automatisch dagelijks gemaakt en u hoeft er zelf niets aan te doen.

Verloren bestanden door een computercrash, diefstal of brand, het zijn situaties waarvan u achteraf denkt: had ik maar… Met de online backup mogelijkheden van Van Hulten Automatisering hoeft u nooit spijt te hebben. Voor een klein bedrag per maand heeft u een royale hoeveelheid ruimte ter beschikking. Het is uw online vangnet dat volledig automatisch werkt en waar u op kunt vertrouwen.

 

Klaar om uw data veilig te stellen?
Neem dan contact met ons op

Hosting & Domeinnamen

Domeinnamen zijn de adressen van het internet. Door een url in te tikken, komt u op een website terecht. Het verschil tussen een domeinnaam en webhosting is te vergelijken met een huis. De domeinnaam is het adres en webhosting is het huis. De inrichting van uw huis is dan de website die u bijvoorbeeld maakt met een CMS als WordPress of Websitemaker. Uw heeft het dus allemaal nodig, maar online succes begint met een domeinnaam.

 

Een domeinnaam in gedachten?
Laat het ons weten en wij helpen u op weg

Beveiliging

Wij zijn partner van ESET, de beproefde beveiliging tegen virussen en malware. 

Wij bieden volledige cloud-sandbox beveiliging tegen ransomware en zeroday-aanvallen, bescherming tegen gegevensverlies en een extra beveiligingslaag voor uw e-mail en Microsoft 365-omgeving

 

Benieuwd hoe wij de beveiliging binnen uw organisatie beter kunnen organiseren?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Microsoft 365

U wilt overal en altijd toegang hebben tot uw e-mail, agenda en documenten? Online kunnen vergaderen en samenwerken, maar zonder al te grote investeringen te hoeven doen? Wij bieden de oplossing met clouddienst Microsoft 365.

Wat is 365?

Microsoft 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop en pc zijn met het kantoorpakket Microsoft Office te vergelijken, met het verschil dat u via Microsoft 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie. Microsoft biedt met 365 hoge beschikbaarheid en stabiliteit bij lage operationele kosten voor hosting en beheer. Microsoft 365 is beschikbaar in verschillende abonnementen voor zowel de gehele Office 365 suite als de individuele componenten. Wij helpen u het abonnement te kiezen dat het best bij uw organisatie past.

 

Benieuwd wat voor u de juiste oplossing is?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud computing platform waarop verschillende diensten van Microsoft worden aangeboden. Denk hierbij aan virtuele servers, opslag, backups, virtuele netwerken en het hosten van webapplicaties. Microsoft Azure biedt veel voordelen tegenover andere cloud computing platforms waaronder de kostenbeheersing en de keuze waar uw data staat.

Microsoft Azure is verdeeld in vijf verschillende gebieden en biedt een hoge flexibiliteit dankzij de meer dan 200 datacentra's. Zo kunt u uw bedrijfskritieke gegevens en apps in de buurt houden op een fouttolerante netwerkinfrastructuur met een hoge capaciteit.

Meer te weten komen over Microsoft Azure en hoe het uw infrastructuur bij kan staan?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Hardware

Ter ondersteuning van onze netwerkbeheer- en automatiseringsactiviteiten verkopen wij hardware en software. Hierbij maken wij gebruik van gerenommeerde leveranciers en hedendaagse technologieën. Bij de verkoop van hardware en software proberen wij zoveel mogelijk mee te denken met u als klant, om niet alleen nú een product te verkopen, maar ook met het oog op de toekomst.

Van Hulten Automatisering levert onder andere:

  • servers en werkstations
  • randapparatuur (muizen, toetsenborden, beeldschermen)
  • overige apparatuur (printers, harde schijven)
  • netwerkcomponenten zoals switches en routers

Apparatuur met extra service?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Expertise op het gebied van

Als organisatie is het belangrijk om mee te kunnen bewegen met de veranderingen van technologie, wij zijn daarom continu bezig met het verbreden van onze kennis
Reseller Partner

Microsoft 365

Altijd toegang hebben tot uw e-mail, agenda en documenten? Online kunnen vergaderen en samenwerken zonder al te grote investeringen te hoeven doen? Het kan allemaal met de clouddienst Microsoft 365

Silver Partner

ESET Security

Houd computervirussen buiten de deur met een goede antivirussoftware. Zo blijft u hackers zo veel mogelijk voor en blijft u de baas over uw eigen computernetwerk of deze zich nu lokaal of in de cloud bevindt

Windows (Server)

Met Windows in combinatie met Windows Server heeft u volledige controle over de systemen binnen uw organisatie. Met een groepsbeleid automatiseren wij taken zoals de installatie van programma's

Microsoft Azure

Van het hosten van virtuele servers met maximale bereikbaarheid tot het deployen van webapplicaties voor de hele wereld. Met Microsoft Azure bent u altijd verzekerd van een hoge uptime

Telefonie

Een goede bereikbaarbaarheid is belangrijk voor uw organisatie, ook telefonisch. Zorg ervoor dat klanten zo snel mogelijk bij de juiste persoon uitkomen en schakel de telefoon door wanneer u er even niet bent

Overal kunnen samenwerken

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?