Telefonie

Telefonie

Swyx

Wij zijn geautoriseerd reseller van Swyx telefoniesystemen. Niet alleen geven wij advies, ook leveren, implementeren en onderhouden wij deze IP-telefoniesystemen, waarmee u betrouwbaar en tegen scherpe tarieven belt.

Ziggo Vast-Mobiel

Sinds kort heeft Ziggo het nieuwe Ziggo Vast-Mobiel geïntroduceerd. Voor €45,- per maand kunt u onbeperkt bellen en sms’en en heeft u 1GB data. Lees hieronder de voorwaarden:

  • Sms’en en bellen naar bestemmingen in NL valt binnen de bundel
  • Bellen naar 14xy, 085 en 088 nummers valt binnen de bundel
  • Bij 084-, 087-, 090X, en 18XY- nummers geldt naast het gesprekstarief mogelijk een servicetarief
  • Voor het bellen, gebeld worden, sms’en en het verbruik van data in en naar het buitenland gelden andere tarieven
  • Dataverbruik wordt afgerekend per 1KB
  • Het datategoed is een maand geldig
  • Het resterende tegoed kan niet meegenomen worden naar de volgende maand

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Asterisk

Is uw huidige telefooncentrale verouderd of vertoont deze storingen? Van Hulten Automatisering B.V. is leverancier van hosted PBX systemen. Hierbij neemt u een telefooncentrale af via internet en betaalt u maandelijks per toestelpoort.

De maandelijkse vaste kosten van een lijn zijn slechts €6,75 per telefoonnummer per maand. In tegenstelling tot ISDN maakt het hierbij niet uit met hoeveel lijnen u tegelijk wilt bellen, dit kost niets extra. Ook bespaart u ongeveer 20% op de variabele kosten ten opzichte van KPN.

Mocht u liever zelf een eigen telefooncentrale hebben, dan is het ook mogelijk om op uw bedrijfslocatie een telefooncentrale met Asterisk te installeren. Hiervoor betaalt u eenmalig de hardware en installatiekosten en een kleine ondershoudsfee. De Asterisk software zelf is verder open source en kosteloos.

Voor alle bovenstaande diensten geldt, dat u maandelijks slechts één factuur van Van Hulten Automatisering B.V. krijgt. Hierop worden alle kosten in rekening gebracht.