Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud

Wilt u niet meer voor verrassingen komen te staan betreft de kosten voor het onderhoud van uw netwerk en vindt u het prettig dat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn?

Dan is een serviceovereenkomst iets voor U. Met een serviceovereenkomst ontzorgen wij u op gebied van ICT, zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent.

Interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op t nemen, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Remote management

Wij hebben NinjaRMM in gebruik genomen als remote management software. Met deze remote management software kunnen we op afstand geautomatiseerd allerlei beheer taken op uw netwerk uitvoeren.

Hierdoor kunnen wij in een oogopslag zien in hoeverre Windows Updates zijn geïnstalleerd, maar ook welke updates van vele andere pakketten zijn geïnstalleerd op de werkstations. Het installeren van deze updates is van groot belang om uw ICT omgeving veilig te houden.

Het merendeel van alle aanvallen met ransomware en virussen komen het bedrijfsnetwerk binnen doordat de computers niet up-to-date beveiligd zijn.

Ook standaard beheertaken wordt door de RMM-software automatisch uitgevoerd. Hiermee kunnen we pro-actief handelen en problemen constateren, voordat de gebruiker deze opmerkt en er problemen van ondervind. Als een harddisk van een PC te weinig vrije ruimte heeft dan worden bijvoorbeeld geheel geautomatiseerd de temp-folder en prullenbak geleegd. Hierdoor kan de gebruiker van de betreffende PC gewoon doorwerken en is er geen downtime.

Per saldo zal de gebruiker dus productiever kunnen zijn, doordat storingen voorkomen kunnen worden en op het moment dat deze optreden, kunnen we sneller actie ondernemen.

Tevens zal het een stap voorwaarts betekenen van de algehele beveiliging van het netwerk.

Omdat het gebruik van deze RMM-software ook voordelen voor ons heeft krijgt u als RMM-klant korting op ons uurtarief.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.